Αρχική Σελίδα

Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση LuxLED ιδρύθηκε βασισμένος στην επιχείρηση φωτισμού JN. Στους λαμπτήρες αλόγονου προϊόντων φωτισμού αρχής JN κυρίως. και από το 2007 ανοίξαμε μια νέα επιχείρηση και αρχίσαμε τους λαμπτήρες των οδηγήσεων εμβύθισης όπως GU10 MR16 κ.λπ. Βαθμιαία αρχίσαμε τα φω'τα λουρίδων των εύκαμπτων οδηγήσεων, φως επιτροπής των ανώτατων οδηγήσεων, λαμπτήρες των οδηγήσεων COB&SMD.

 

Σύστημα διαχείρισης

Διοικούμενος με ISO9001: η επιχείρηση LuxLED συστημάτων του 2008 ελέγχει αυστηρά την ποιότητα κατά τη διάρκεια κάθε διαδικασίας παραγωγής, επίσης με τις προηγμένες αυτόματες μηχανές και εξασφαλίζει σταθερό ποιοτικό ανεφοδιασμό κάθε μήνα, η επιχείρηση διοργανώνει το εργαστήριο τριών παραγωγής για τις οδηγημένες λουρίδες, οδήγησε το φως επιτροπής και τις ποικιλίες των λαμπτήρων των οδηγήσεων.

 

Πάνω από 10 έτη ομάδας επιχείρησης LuxLED

Η επιχείρηση τεχνολογίας φωτισμού LuxLED βρίσκεται σε Changzhou, ο διευθυντής που έχει τη συμβολή του για να αναπτυχθεί αγοράς και την καινοτομία προϊόντων, θεωρεί το μακροπρόθεσμο πολιτισμό LuxLED και η ανταγωνιστική θέση στη βιομηχανία, επιχείρηση LuxLED θα συνεχίσει με ώσπου να.

 

Η επιχείρηση LuxLED μας αναπτύσσεται ακόμα και συνεχίζει να βελτιώνει τη σειρά προϊόντων και να κρατά καινοτομημένος στους τομείς. Καθοδηγημένος από τη βάση «υψηλού - ποιότητα», ο στόχος των «καλύτερων υπηρεσιών» και η αρχή της «αξιόπιστης διαχείρισης», καλωσορίζουμε θερμά τους συνεργάτες επισκεπτόμαστε το εργοστάσιό μας και μοιραζόμαστε τις ιδέες σχετικά με τα προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων και την τάση αγοράς.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2007:  Επιχείρηση που ιδρύεται νέα

 

2008: Νέα γραμμή παραγωγής του φωτός λουρίδων των εύκαμπτων οδηγήσεων

 

2010: Νέα γραμμή παραγωγής των λαμπτήρων των οδηγήσεων SMD

 

2011: Νέα γραμμή παραγωγής των λαμπτήρων των οδηγήσεων ΣΠΑΔΙΚΩΝ

 

2012: Νέα γραμμή παραγωγής του φωτός επιτροπής των οδηγήσεων

Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-4,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%